Имате въпроси?
Обадете ни се!
+359 898 658 307

Отказ от договор

Информация относно упражняване правото на отказ от договора

Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

  1. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.
  2. Срокът за отказ е 14 дни, считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.
  3. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите на контактните данни, посочени на LAMPI.BG и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).
  4. Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително. 
  5. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

 Действие на отказа.

  1. Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването по посочена от вас банкова сметка; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.
  2. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
  3. Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. Разходите се очаква да не надвишат приблизително сумата за доставката или стандартната куриерска услуга.
  4. Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

 

До „Сити Лукс“ ООД, гр. София, бул. „Сливница“ №188, ЕИК 201146426

С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки:

Код

Артикул

Кол.

Ед. цена

Поръчан на

Получен на

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Име на потребителя/ите: _________________________________

– Адрес на потребителя/ите: ________________________________

 

Дата: _____________                                                            Подпис: ________________

                                                                                    (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

* Ненужното се зачертава.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки