Имате въпроси?
Обадете ни се!
+359 898 658 307

ЗА НАС

СИТИ ЛУКС ООД е най-големият български производител на интериорни осветителни тела. Вече 20 години нашият екип осигурява на хиляди българи лъч светлина в забързаното ежедневие. За това време проектирахме и изработихме милиони осветителни тела - плафониери, полилеи,  аплици и лампиони, изцяло произведени в България.

Понастоящем в производствената си база сме затворили производствения цикъл – разполагаме с модерен цех за обработка на метални детайли, камери за прахово боядисване, линия за термично огъване на стъкло, ситопечатарска работилница и линия за производство на текстилни абажури.

Всички модели, обединени под търговските ни марки LightStyle и Lampi.bg се отличават както с оригинален дизайн, съобразен с тенденциите на пазара, така и с изключително конкурентни цени и кратки срокове на доставка.

В България нашата продукция може да бъде открита не само в двата ни представителни магазина в София и Сандански, но и в почти всички строителни хипермаркети – Практикер, Мосю Бриколаж, Практис, ХоумМакс, ТеМакс, Вилаз, Юбис, както и в над 200 специализирани магазина в цялата страна. Горди сме, че продукцията ни е отлично приета не само у нас, но и в останалите балкански страни.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки