Имате въпроси?
Обадете ни се!
+359 2 936 80 49

ЗА НАС

СИТИ ЛУКС ООД е най-големият български производител на интериорни осветителни тела. Вече 20 години нашият екип осигурява на хиляди българи лъч светлина в забързаното ежедневие. За това време проектирахме и изработихме милиони осветителни тела - плафониери, полилеи,  аплици и лампиони, изцяло произведени в България.

Понастоящем в производствената си база сме затворили производствения цикъл – разполагаме с модерен цех за обработка на метални детайли, камери за прахово боядисване, линия за термично огъване на стъкло, ситопечатарска работилница и линия за производство на текстилни абажури.

Всички модели, обединени под търговските ни марки LightStyle и Lampi.bg се отличават както с оригинален дизайн, съобразен с тенденциите на пазара, така и с изключително конкурентни цени и кратки срокове на доставка.

В България нашата продукция може да бъде открита не само в двата ни представителни магазина в София и Сандански, но и в почти всички строителни хипермаркети – Практикер, Мосю Бриколаж, Практис, ХоумМакс, ТеМакс, Вилаз, Юбис, както и в над 200 специализирани магазина в цялата страна. Горди сме, че продукцията ни е отлично приета не само у нас, но и в останалите балкански страни.

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки